Velkommen til Unico Gruppen

Vi leverer AV udstyr til:

MøderKonferencerMesserModeshowsForedrag

Image

Om AV udstyr

Til møder, konferencer, foredrag, messer m.m.

AV dækker over begrebet audio og visuelt. Altså at høre, og at se. Når Unico Gruppen arbejder med AV, er det i sammenhænge, hvor mange mennesker skal både kunne se og høre, den der taler. Vi udlejer AV-udstyr til mange formål. Det kan f.eks. være: møder, konferencer, foredrag, messer m.m.

Vi har fokus på at kvaliteten er i orden, så personen på scenen kun skal koncentrere sig om sit budskab. Et ellers godt arrangement kan blive spoleret, af en mikrofon der svigter, eller en projektor som ikke fungerer. Er personen på scenen mindre erfaren, skal der ikke så meget til for at man mister koncentrationen. Derfor benytter vi hos Unico Gruppen kun udstyr, hvor vi kan stå inde for kvaliteten.

Vi rådgiver dig om opstilling og valg af udstyr. På den måde får du det udstyr der matcher lokalet eller omgivelserne bedst.

Image

Kæmpe udvikling i skærm kvalitet

I starten brugte vi composit signaler til projektor og skærme. Opløsningen var typisk 480i (NTSC) eller 576i (PAL). Især de lange kabeltræk gav dårlige billeder. Da VGA signalet kom, blev billede kvaliteten væsentlig forbedret. Men der var stadig svagheder. En af de store udfordringer var skyggerne på billedet, som opstod når kablet nærmede sig 20-30 meter. I dag bruger vi HD-SDI signaler til vores projektorer. Her kan kabel længden uden problemer være 100 meter, og opløsningen 1080p.