Velkommen til Unico Gruppen

Vi laver scener til:

Koncerter og  showsMesser  og  modeshowsMøder  og  foredragSport  og  eventsTeater  og  TV

Image

Om Sceneudlejning og opsætning

Opsætning - Salg - Udlejning af scener

Unico Gruppen er din samarbejdspartner ved sceneudlejning. Vores erfaring og knowhow er din garanti for et tilfredsstillende resultat, ved dit næste event eller din næste koncert.

Vi leverer godkendte scener, publikumsopbygning og rulle podier, som holder til vedvarende brug. Vi kan levere scenepodier i alle størrelser, og er naturligvis også leveringsdygtige i mobilscener til udendørs brug ved festivaler og lignende.

Unico Gruppen leverer scener, mobilscener og sceneudstyr til hele Danmark. Vi har mange års erfaring og bruger kun det bedste grej. Her er sikkerhed og stabilitet altid i højsædet. Vi kan naturligvis opbygge scener såvel indendørs, som udendørs. Udstyr som kraner, rigger grej, truss, tæpper og stativer finder du også i vores udvalg - så du får det perfekte setup til din koncert.


Vores sceneudlejning dækker en bred vifte af podier til opbygning af:

Standard scene til foredrag og konferencer
Tribuner
Kor opsats i flere niveauer
Kamerapodier
Mobilscener fra 17 m² til 350 m²
Special løsninger ved efterspørgsel.

Salg af podier
Vi forhandler flere typer af podier, heri blandt Nivtec og Fantek.  
Facts om sceneudlejning

Tekniske fakta om vores scener

Vores Nivtec scene podier er specielt udviklet. Det betyder, at vi ikke skal have 4 ben under hvert podie, som man normalt har på de traditionelle podier. Til en scene på 12x8 meter bruger vi kun 63 ben. Til sammenligning bruger mange af vore kollegaer 192 ben. Det er især en fordel på ujævnt underlag. Hvor vi i stedet for at skulle justere 4 ben, kun skal justere 1 ben på de fleste podier.

Nye regler gør, at man skal søge en byggetilladelse, hvis scenen er højere end 100 cm eller større end 50m2. Vi er i fuld gang med at få certificeret vores podier, så vores kunder ikke længere skal søge bygge tilladelse.
Har du behov for en scene til events konferencer eller en anden type arrangement er vi det helt rigtige valg for dig. Du kan eventuelt også have behov for scenen som en mere permanent installation. Hos Unico Gruppen kan vi tilbyde en fuldstændig skræddersyet løsning til dig. Vi forhandler blandt andet podier fra Nivtec og Fantek. Vi oplever ofte, at de kunder som har behov for scene udlejning flere gange i løbet af et år, køber deres egen scene og nogle gange også lysopsætning. Et godt eksempel på dette er en virksomhed, der ofte tager på messe, og ofte de samme messer år efter år. Her kender de standens størrelse, og ved derfor præcis hvad der er behov for af både scene og lys. Som messekoordinator i en virksomhed er der rigtig mange andre ting, man skal holde styr på. Derfor opleves det som en lettelse, at man ikke skal forholde sig til scene udlejningen, fordi man har sit eget. Denne type kunder har vi mange af. Her hjælper vi indimellem hjælper med selve opsætningen og nedtagningen af scenen og lyset.