Michael Henriksen
Michael HenriksenProjektleder ( ejer )Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 2042 5779

Om Michael

Jeg startede Unico Gruppen i 1997, og efter endt uddannelse som elektriker i 1998 blev Unico mere og mere seriøst. I starten af det nye årtusinde tog jeg springet, og begyndte at leve af min hobby.
Jeg har igennem tiden opkøbt 3 andre lyd og lys firmaer. Jeg har løst et utal af mulige og umulige opgaver. Selv de mest pressede situationer løses med en rolig fremgangsmåde.

Jeg kan gennemtænke de fleste arrangementer, og hjælpe med at løse alle de glemte udfordringer inden de opstår.
Johannes Hahn
Johannes HahnProjektleder og lydteknikerDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 6019 5240

Om Johannes

Jeg startede mit arbejde med lyd og lys på fuldtid, lige efter jeg afsluttede min uddannelse som tømrer. Inden da arbejdede jeg med det hver weekend.

Det er vigtigt for mig, at opgaverne løses i samråd med kunden. Det skaber en god dynamik, når vi finder ideerne sammen, og jeg bagefter sætter ud for at løse dem. Når jeg går i gang med et projekt, kan du være sikker på, at det bliver løst helt ned til den mindste detalje!

Kvalitet og kunden i centrum er mit største fokus!
Bjarne Henriksen
Bjarne HenriksenService og vedligehold

Om Bjarne

Jeg har været selvstændig i 30 år, men er nu gået på pension, og er ansat i Unico Gruppen på halvtid. Jeg sørger for, at de højttalere og bagtæpper du lejer, altid er i perfekt visuel stand, og at det udstyr som returneres, rengøres og tjekkes inden det kommer tilbage på hylden. Samtidig sørger jeg for, at græsset er klippet, og sneen er ryddet.
Henning Thiim
Henning ThiimLager og lydteknikerDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 2874 4713

Om Henning

Jeg har været selvstændig på deltid igennem 25 år, med eget lyd og lys firma. På lagret hos Unico Gruppen sørger jeg for, at jeres ordre kommer ud eller ind. Jeg står altid klar til at hjælpe jer, med eventuelle spørgsmål til jeres ordre.

Jeg tjekker op på udstyret efter brug. Derfor er det også mig, i hører fra hvis der mangler ting ved returneringen. I travle perioder eller når der mangler en tekniker i marken, hjælper jeg også til der.