Michael Henriksen
Michael HenriksenProjektleder ( ejer )Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 2042 5779

Om Michael

Jeg startede Unico Gruppen i 1997, og efter endt uddannelse som elektriker i 1998 blev Unico mere og mere seriøst. I starten af det nye årtusinde tog jeg springet, og begyndte at leve af min hobby.
Jeg har igennem tiden opkøbt 3 andre lyd og lys firmaer. Jeg har løst et utal af mulige og umulige opgaver. Selv de mest pressede situationer løses med en rolig fremgangsmåde.

Jeg kan gennemtænke de fleste arrangementer, og hjælpe med at løse alle de glemte udfordringer inden de opstår.
Søren Bull
Søren BullProjektleder og lydteknikerDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 2874 4713

Om Søren

Engagement, pålidelighed og kundetilfredshed er 3 ting jeg altid ligger vægt på, og gør en dyd i at opfylde! Jeg er udlært elektriker. Det var passionen for at skabe oplevelser, lave events samt teknikken bag, der drev mig til at starte som selvstændig.

Med tiden voksede opgaverne, og en fusion med Unico-Gruppen blev en realitet.  Jeg er med hele vejen fra sparring til projektering samt under afvikling, hvor jeg bevarer overblikket op til show og under sceneskift. Jeg sætter pris på en spændende og varierende hverdag, med mange forskellige opgaver og hjælper jer gerne godt fra start.
Johannes Hahn
Johannes HahnProjektleder og lydteknikerDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 6019 5240

Om Johannes

Jeg startede mit arbejde med lyd og lys på fuldtid, lige efter jeg afsluttede min uddannelse som tømrer. Inden da arbejdede jeg med det hver weekend.

Det er vigtigt for mig, at opgaverne løses i samråd med kunden. Det skaber en god dynamik, når vi finder ideerne sammen, og jeg bagefter sætter ud for at løse dem. Når jeg går i gang med et projekt, kan du være sikker på, at det bliver løst helt ned til den mindste detalje!

Kvalitet og kunden i centrum er mit største fokus!
Bjarne Henriksen
Bjarne HenriksenService og vedligehold

Om Bjarne

Jeg har været selvstændig i 30 år, men er nu gået på pension, og er ansat i Unico Gruppen på halvtid. Jeg sørger for, at de højttalere og bagtæpper du lejer, altid er i perfekt visuel stand, og at det udstyr som returneres, rengøres og tjekkes inden det kommer tilbage på hylden. Samtidig sørger jeg for, at græsset er klippet, og sneen er ryddet.