Velkommen til Unico Gruppen

Vi laver lys produktion til:

Koncerter og  showsMesser  og  modeshowsMøder  og  foredragSport  og  eventsTeater  og  TV

Image

Om lys og lysopsætning

Lys skal se godt ud og være funktionelt... Det er vi eksperter i

Hos Unico Gruppen udlejer vi professionelt lys udstyr til mange formål, såvel indendørs som udendørs:

Scenelys
Komplet lysshow til større arrangementer
LED lys til koncerter
Konferencer
Festivaler
Firmaevents
Teater
Musicals
Skolekoncerter

Salg, udlejning eller installation
Lys er med til at skabe stemning og atmosfære. Den rette type lys er lige vigtig, uanset om det er til et firmaevent, en koncert eller et foredrag. Små detaljer i lyssætningen, kan have en dramatisk effekt. Vi spænder bredt i vores udvalg af scenelys, lige fra en parlampe til moving heads til batteri lampe.

Hvad end det handler om salg af lys, lys udlejning eller installation, så vejleder vi dig med kyndig og dybdegående indsigt i dit projekt. Vores udlejningsafdeling leverer dagligt lys og opsætninger til skoler, idrætsanlæg, diskoteker og spillesteder m.fl.

Vores salgsafdeling står altid klar til at projektere jeres belysningsbehov, uanset om det drejer sig om facadebelysning, spillested eller diskotek. Vi ved, at hurtig levering til den rigtige pris er altafgørende.

Image

Dekorationslys giver det sidste til stemningen

Vi er efterhånden ved at være specialister i dekorationslys til forskellige arrangementer - uanset om det er indendørs eller udendørs. Vi har blandt andet et utal af IP tætte led lamper. De bruges udendørs til eksempelvis uplight mm.

Vi har også et meget stort antal LED lamper på batteri. Disse findes i mange forskellige størrelser, og anvendes til de steder, hvor det ikke er muligt eller pænt at trække kabler. LED lamperne kan også styres via trådløs DMX.

Vi laver en del med goboer til forskellige arrangementer. Mange virksomheder har fået lavet deres egen gobo hos os. Vi kan både lave goboer til konventionelle- og intelligente lamper.