Velkommen til Unico Gruppen

Vi laver lyd til:

Koncerter og  showsMesser  og  modeshowsMøder  og  foredragSport  og  eventsTeater  og  TV

Image

Om lyd og lyd udlejning

Lyd er ikke bare lyd. Det skal lyde godt - og se godt ud!

Hvad enten det drejer sig om lyd udlejning, salg eller installation, så har vi stor erfaring og giver dig kyndig vejledning i dit projekt. Hos os får du altid kompetent råd og vejledning, så alt teknik passer til produktionen. Vi har erfaring med lydudlejning til alt lige fra skoleteater, over foredrag, til festivaller.

Vi ønsker at være one-stop-shop
Det betyder, at vi har alt på hylderne til en komplet produktion. Det er lige fra mikrofoner og digitale mixerpulte til højttalere. Da det er sjældent at lyden står alene, kan du hos Unico Gruppen også leje scene, lys og AV.

Sammen finder vi den rigtige løsning
Da langt de fleste arrangementer har nogle unikke karakteristika, som gør at de adskiller sig fra andre arrangementer, har vi fravalgt at tilbyde pakkeløsninger. Dette fravalg af pakkeløsninger betyder, at du hverken ender med et anlæg som enten er for lille eller for stort til behovet. I stedet får du, præcis det du har behov for, hvilket giver en langt bedre kvalitet af produktionen.

Vi kigger også på, hvem der skal betjene udstyret. Blandt vores kunder er flere skoler, hvor en digital mixerpult ofte vil være for kompliceret at betjene. Istedet kan man med fordel vælge en analog mixerpult. I et sådan tilfælde, bliver oplevelsen langt bedre for jer. Det sker uden der gåes på kompromis med kvaliteten

Udstyret skal være i orden
Vi sætter en ære i, at vores grej ikke alene fungerer perfekt, men også visuelt tager sig godt ud. Derfor gennemgår vores service medarbejder Bjarne jævnligt kabler, kabinetter m.m. Det betyder at du altid lejer lydudstyr, som er serviceret og velplejet.

Image

Alle vores lyd pulte kører over Dante netværk

Alle vores Rio3224-D2 I/O racks kører over Dante netværk. Vi kan feks. have begge vores Yamaha PM7 og vores DLIVE S7000 på samme eller flere Rio3224-D2'er samtidig. Vi kan styre det hele og patche rundt blandt inputs og outputs via Dante Controller på vores systemcomputer.  

Til et stort jule lyd- og lysshow i skulpturparken i Blokhus, skulle vi have lyddækning over hele parken. Der var indlagt fiber rundt til flere forskellige distributions switche i parken. Således kunne vi trække et Dante netværks signal ud til Dante Avio bokse, som kunne tilsluttes de aktive højttalere.