Vi er Unico Gruppen

Her får du:Højt serviceniveauDedikerede medarbejdereEkspertvidenOmstillingsparathed

Om Unico Gruppen

Unico Gruppen er et mellemstort lyd- og lysfirma med både lager og kontor i Vejen. Virksomheden startede op i 1997. Igennem de seneste 20 år har vi opbygget en stor solid kundegruppe, og et godt renommé i branchen. Idag beskæftiger Unico Gruppen en håndfuld faste medarbejdere, samt et stort netværk af freelance lyd, lys og sceneteknikere.

Unico Gruppens kendetegn er vores høje serviceniveau, samt vores evne til at agere og omstille os med kort varsel. Vi går op i kvalitet, og så er vi stolte af det arbejde, vi leverer. Vores kunder er mangeartede lige fra eventbureauer, efterskoler og idrætsanlæg til musikere, teatre og virksomheder.

Opgaverne består bl.a. i afvikling af små og store koncerter, konferencer, tour produktioner og firmaevents. Derudover har vi meget dry hire samt salg- og installationsprojekter.

Vælger du Unico Gruppen, får du direkte kontakt til vores fabelagtige team af dedikerede medarbejdere, og vores netværk af dygtige freelance teknikere tilknyttet virksomheden.

Image

Hos Unico Gruppen er vi nørder og vi er stolte af det

Vi sætter en ære i at være på forkant med teknikken. Vi er til for at rådgive og vejlede dig, så du får den helt rigtige løsning - uanset om der er tale om udlejning eller salg. 

Kort fortalt så er intet umuligt, når du vælger os, til at løse din opgave. Vi påtager os gerne ansvaret for hele dit projekt. Vi sammensætter det rigtige team af specialister, og kommer gerne med sparring til dine ideer. Sammen med Unico Gruppen er du i gode hænder fra start til slut

Har du spørgsmål, ris, ros eller andet?

Har du et projekt, vi skal hjælpe dig med? Har du spørgsmål vedr. teknik, produktion, salg eller udlejning? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig