Velkommen til Unico Gruppen

Vi laver scener til:

Koncerter og  showsMesser  og  modeshowsMøder  og  foredragSport  og  eventsTeater  og  TV

Image

Om Scene udlejning og opsætning

Udlejning - Opsætning - Salg

Unico Gruppen er din samarbejdspartner ved scene udlejning. Vores erfaring og knowhow er din garanti for et tilfredsstillende resultat, ved dit næste event eller din næste koncert.

Vi leverer godkendte scener, publikumsopbygning og rulle podier, som holder til vedvarende brug. Vi kan levere scenepodier i alle størrelser, og er naturligvis også leveringsdygtige i mobilscener til festivaler og lignende.

Unico Gruppen leverer scener, mobilscener og sceneudstyr til hele Danmark. Vi bruger kun det bedste grej. Her er sikkerhed og stabilitet altid i højsædet. Vi kan naturligvis opbygge scener såvel indendørs, som udendørs. Udstyr som kraner, rigger grej, truss, tæpper og stativer finder du også i vores udvalg - så du får det perfekte setup til din koncert.

Vores scene udlejning dækker en bred vifte af podier til opbygning af:

Standard scene til foredrag og konferencer
Tribuner
Kor opsats i flere niveauer
Kamerapodier
Mobilscener fra 17 m² til 350 m²
Special løsninger ved efterspørgsel.

Salg af podier
Vi forhandler flere typer af podier, heri blandt Nivtec og Fantek.  
Image

Tekniske fakta om vores scener

Vores Nivtec scene podier er specielt udviklet. Det betyder, at vi ikke skal have 4 ben under hvert podie, som man normalt har på de traditionelle podier. Til en scene på 12x8 meter bruger vi kun 63 ben. Til sammenligning bruger mange af vore kollegaer 192 ben. Det er især en fordel på ujævnt underlag. Hvor vi i stedet for at skulle justere 4 ben, kun skal justere 1 ben på de fleste podier.

Nye regler gør, at man skal søge en byggetilladelse, hvis scenen er højere end 100 cm eller større end 50m2. Vi er i fuld gang med at få certificeret vores podier, så vores kunder ikke længere skal søge bygge tilladelse.