Velkommen til Unico Gruppen

Nivtec scene podier - et system med masser af fordele

Image

Fordele ved Nivtec scener

Nem montering og afmontering
Nivtec har opfundet en innovativ måde hvorpå de reducerer antallet af ben der bruges under podierne med ca 60%. et system de kalder 4-2-2-1. Det smarte system betyder at du på en 12 x 8 meter scene kun skal bruge 63 ben istedet for 192 ben.

Nem indstilling på ujævnt underlag
Med færre ben end andre typer af scener er 4-2-2-1 systemet en klar fordel på ujævne underlag da man istedet for at skulle justere 4 ben kun skal justere 1 ben.

Nem håndtering
Med et not og fer lignende system kaldet Klick - Klack kan podierne nemt sættes sammen uden yderligere elementer. Det gør opsætningen nem og hurtig. Samtidig giver systemet en uforstyrret overflade, hvor man ikke kan falde over noget.

Gennemtænkte funktioner
Montering af f.eks skinner eller scene trapper foregår nemt og direkte på podiet via 4 multifunktions åbninger.

Letvægter i sceneklassen
Et standard podie måler 200 x 100 cm og er med en 12mm skridsikker krydsfiner plade. Dette podie vejer 33 kg. Nivtec har også en indendørs model med samme mål, blot en tyndere topplade på 9mm, denne vejer små 28 kg.

Sikkerheden er i top
Med mere end 20.000 siders dokumentation på scenernes strukturelle sikkerhed er Nivtec scener blevet testet og godkendt ifht. DIN EN 13814 med en bæreevne på mere end 750 kg pr. kvadrat meter.

Nye regler kræver byggetilladelse

Du skal være opmærksom på at de nye regler gør, at du skal søge en byggetilladelse hvis din scene enten er højere end 100cm eller større end 50m2. Selvom sikkerheden er fuldstændig i top med Nivtec’s produkter er vi hos Unico Gruppen igang med at få certificeret alle vore podier, så du som kunde ikke skal søge byggetilladelsen.
Image

Tekniske fakta om vores scener

Vores Nivtec scene podier er specielt udviklet. Det betyder, at vi ikke skal have 4 ben under hvert podie, som man normalt har på de traditionelle podier. Til en scene på 12x8 meter bruger vi kun 63 ben. Til sammenligning bruger mange af vore kollegaer 192 ben. Det er især en fordel på ujævnt underlag. Hvor vi i stedet for at skulle justere 4 ben, kun skal justere 1 ben på de fleste podier.

Nye regler gør, at man skal søge en byggetilladelse, hvis scenen er højere end 100 cm eller større end 50m2. Vi er i fuld gang med at få certificeret vores podier, så vores kunder ikke længere skal søge bygge tilladelse.
En stor del af konceptet hos Unico Gruppen er, at levere scener der passer fuldstændigt til dit behov. Vi går meget op i at tingene skal være 100% i orden. Det gælder både sikkerhed, kvalitet og udstyr. Vi kan levere helt små scener på et par kvardrat meter til kæmpe store scener til musicals eller symfoniorkestre. Unico Gruppen er landsdækkende med kontor i Vejen.