Velkommen til Unico Gruppen

Lej trådløs mikrofon hos Unico Gruppen

Image

Lej trådløs mikrofon eller headset

Hvis dit arrangement kræver, at man skal bevæge sig frit rundt på scenen, så har du behov for en trådløs mikrofon. Uanset om der er tale om en teaterforestilling, en koncert eller et foredrag. Rigtig mange entertainere begyndt at involvere publikum, som en del af deres show. Her er den trådløse mikrofon helt uundværlig, hvis den eksempelvis skal gå rundt mellem publikum til en Q&A session. I det fleste tilfælde kan det bedst betale sig at leje udstyret, da trådløse systemer er temmelig kostbare.

Hvordan fungerer et trådløs system

Et trådløs system består af en mikrofon, en transmitter og en modtager. Mikrofonen konverterer audio signalet til et radio eller infrarødt signal, som bliver sendt til modtageren. Det er en væsentlig anderledes teknologi end de traditionelle mikrofoner. Her bliver lydbølgerne konverteret til et elektrisk signal, der sendes igennem en ledning. Hvis der er flere artister på scenen ad gangen, som hver har deres trådløse mikrofon, kan man undgå at signalerne blandes. Det gør man ved at køre mikrofonerne på forskellige kanaler og dermed vælge en bestemt frekvens til hver mikrofon.

Der findes forskellige typer af mikrofoner og systemer. Der er den håndholdte mikrofon, som ligner en helt almindelig mikrofon. Denne mikrofon er rigtig god til arrangementer, hvor mikrofonen skal gå rundt mellem folk. Man ser også mange sangere og stand up komikere bruge denne type mikrofon. Udover den almindelige mikrofon findes der også headsets mikrofoner. Disse er voldsomt populære til foredrag og taler hvor foredragsholderen bruger hele kroppen til at tale med. De trådløse headsets har også gjort deres indtog i landets kirker henover de seneste 10 år.

Lej trådløs mikrofon i en god kvalitet

De trådløse mikrofoner kommer i mange forskellige kvaliteter. Kendetegnet ved en god trådløs mikrofon er at den:

  • Kan sende på flere frekvenser
  • Har en lang batterilevetid
  • Har en god lang rækkevidde

Hos Unico Gruppen har du mulighed for at leje trådløse systemer til utrolig fornuftige priser. Ligesom vores øvrige udlejningsudstyr, koncentrerer vi os udelukkende om de bedste mærker og modeller indenfor trådløse systemer. Hos os finder du blandt andet mærker og modeller som for eksempel Mipro, Shure (Shure beta) og Sennheiser. Dagsprisen på leje af et trådløs system starter fra lidt over 200,- pr. dag. Hvis du har brug for hjælp til opsætning af systemet, klarer vi også det. Du booker dit udstyr ved at ringe eller sende os en e-mail. Ved afhentning af udstyret kan vi give dig en kort instruktion i brugen og opsætningen
Lej Trådløs mikrofon på stativ ved arrangement
Image

Sennheiser EW 500 G4 trådløs mikrofon system

Et godt eksempel og et anbefalelsesværdigt produkt der er nem at tilslutte, er Sennheiser EW 500 G4 trådløse mikrofon system. Her får du et utrolig pålidelig system, der sikrer dig det bedste resultat hver gang. Her er virkelig tale om tysk kvalitet og stabilitet uden den mindste form for slinger i valsen. Dette system er blandt de mest foretrukne systemer hos verdens mest anerkendte lydteknikere, hvilket især skyldes systemets fleksibilitet. Her får du op til 88 HHz båndbredde med hele 3520 valgfrie frekvenser i et stabilt UHF-bånd. Med systemet kan du understøtte helt op til 32 kanaler til samtidig brug - i samme rum. WSM systemet kører via en integreret netværksport, som blot skal tilsluttes en ethernet-forbindelse. Via softwaren får du fuldstædig kontrol, og kan foretage avancerede frekvenskoordineringer i multikanalopsætningen. RF-outputtet går op til 50mW og er gangbart i 3 forskellige trin hhv. 10/30/50.

Tech spec på Sennheiser EW500 system

Frekvensområde
GBw: 606 - 678 MHz
Modulation
Bredbånd FM
Equalizer
Preset 1: Ingen
Preset 2: Low Cut (-3 dB at 180 Hz)
Preset 3: Low Cut/High Boost (-3 dB at 180 Hz, +6 dB at 10 kHz)
Preset 4: High Boost (+6 dB at 10 kHz)
Audio output
6,3 mm jackbøsning (ubalanceret): +12 dBu
XLR bøsning (balanceret): +18 dBu
Audio output
6,3 mm jackbøsning (ubalanceret): +12 dBu
XLR bøsning (balanceret): +18 dBu
Nominel afvigelse
±24 kHz
Squelch
5 til 25 dBμV i 2 dB-trin
THD v. 1 kHz
≤ 0.9 %
Dæmpning af nabokanal
Typisk ≥ 75 dB
Intermodulationsdæmpning
Typisk ≥ 70 dB
Peak-afvigelse
±48 kHz
Justerbar båndbredde
op til 88 MHz
Signal/støjforhold
≥ 115 dBA
RF-følsomhed
< 2.5 μV for 52 dBA
Compander
Sennheiser HDX
Antennetilslutning
2 BNC bøsninger
Modtagerprincip
True diversity
Blocking
≥ 75 dB
Modtagerfrekvens
Max. 3520 modtagerfrekvenser, justerbare i 25 kHz-trin 20 frekvensbanker, hver med op til 32 fabriksindstillede kanaler, ingen intermodulation 6 frekvensbanker med op til 32 programmerbare kanaler
Mål
Ca. 202 x 212 x 43 mm
Strømforsyning
12 V DC
Temperaturområde
-10 °C til +55 °C
En stor del af konceptet hos Unico Gruppen er, at levere lys, lyd og scener der kan bruges til dit behov. Vi går meget op i at tingene skal være 100% i orden. Det gælder både sikkerhed, kvalitet og udstyr. Vi kan levere helt små scener på et par kvardrat meter til kæmpe store scener til musicals eller symfoniorkestre. Unico Gruppen er landsdækkende med kontor i Vejen. Vi kan levere udstyret til dig eller du kan vælge at du afhenter udstyret på vores lager i Vejen. Hos os er du i sikre hænder og du har altid mulighed for at komme i kontakt med os, hvis du oplever problemer ved brug af vores udstyr.